Condiții de transport


Condiții de transport și achiziționare


Aveți posibilitaea de a beneficia de serviciile noastre de curierat, firma noastră fiind în relații cu firma de curierat Nemo Expres. Comanda trimisă va fi prelucrată pe zi,dacă îl primim până la ora 12.


Produsele comandate le veți primi în 2-3 zile lucrătoare de la comandă și depinde de stocul momentan din depozit. Stocul întotdeauna se modifică și se poate ca produsele expuse pe pagina web să nu le mai avem pe stoc și comanda nu vă putem trimite, sau doar parțial.
Desigur în aceste cazuri vă anunțăm prin telefon sau e-mail.
În cazul transportului prin curierat cerem să ne lăsați un număr de telefon (mobil dacă este posibil) ca în cazul în care curierul nu vă găsește la destinație să puteți fi solicotați la telefon și dacă este posibil fixarea unui timp în care să puteți primi coletul.La primirea comenzii avem în vedere numele de destinație și numele de facturare

Atenție! La primire verificați starea produsului, dacă observați deteriorarea produsului, documentați prin proces verbal cu curierul.În lipsa procesului verbal nu avem posibilitatea de shimbare a produsului deteriorat. Infomații suplimentare privind curieratul Nemo Expres, găsiți pe pagina web a firmei.

Nemo Expres

Tel: 0219392

www.nemoexpres.ro

Livrare nereușită

În cazul în care livrarea a fost nereușită curierul face o a doua încercare.Dacă livrarea a fost nereușită din cauza dumneavoastră cheltuielile re-transportului o veți suferii dumneavoastră.

Pachet deteriorat

Verificați pachetul la primire în fața curierului. Dacă găsiți deteriorări la produs documentați prin proces verbal la curier,și nu preluați pachetul.Dacă în prezența curierului se dovedește că produsul este deteriorat, și deteriorarea produsului s-a produs înaintea preluării produsului garantăm schimbarea produsului în termen de 8 zile.Deteriorarea produsului se dovedește prin proces verbal scris de curier.
În lipsa procesului verbal nu avem posibilitatea de a schimba gratuit produsul.Dacă constatați deteriorări vă cerem să ne anunțaț prim e-mail la oradea@lincos.ro, sau la telefon 0771 594 108.


Sunați-ne pe Viber!

Watsapp 0040 771 594 070 RO hu