Banc de lucru modular 2 buc 125x62x105 cm

WB1210X2

Pentru utilizare în și mai multe domenii,datorită sistemului de prindere modular se poate adapta la dimensiunile atelierulu, bancurie de lucru se pot achiziționa și la pachet la un preț mai avantajos

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului.

Preț fara TVA:
998,00 lei
Preț cu TVA:
1 187,62 lei

Comenzi telefonice:

0771 594 053

Doriti sa fiti informat despre disponibilitatea produsului?

Informații

Descriere:

Masă de lucru de mare rezistență, rapid și ușor de asamblat.Se poate folosi în diferite spații de lucru: ateliere, garaje, dezmembrări și chiar la împachetat.Picioare de metal reglabile pe înălțime putând fii montată drept pe orice suprafață, pe talpa fiecărui picior egzistă aplicată o suprafață antiderapantă pentru o mai bună aderență.

Se poate monta simplu și rapid în aprox. 10 min.Nu necesită găurire, nu este nevoie de scule speciale, necesită doar o cheie de 13mm.

Structura mesei:

Structura mesei este din oțel de calitate trata și vopsit corespunzător.Piciare masive din țeavă de oțel cu diametru de 60mm cu pereți de 1,5mm.Legăturile dintre picioare fiind realizate din țeavă de oțel cu diametru de 34mm cu pereți de 2mm.

Picioarele sunt prevăzite cu o talpă reglabilă pe înălțime și cu un strat antiaderent.Înălțime reglabilă între 0 și 30mm.Legăturile de rezistență între piciare sunt deasemenea reglabile pe înălțime.

Fixarea picioarelor în blat este realizat cu ajutorul șuruburilor de tip teassauer care permit montarea și demontarea picioarelor fără a deteriora blatul.

Blatul:

Suprafața de lucru este format dintr-un blat din lemn stratificat multiplex de fag cu grosime de 25mm de o rezistență foarte mare. Blatul multiplex nu este MDF,blat de bucătărie sau un simplu blat stratificat,acesta fiindmult mai rezistent pentru diferite lucrări mecanice.

Partea de sus este acoperită cu doua straturi de lac rezistent pentru a putea fii curățată mai ușor.Marginile blatului sunt frumos rotunjite pentru a oferii o comoditate sporită. Cu ajutorul elementeleor modulare opționale se pot unii două sau mai multe mese Lincos® pentru a crea o siprafată mare de lucru. Opțional se pot monta și rafturi. Sub masa de lucru se poate așeza până și dulapul mobil de scule. Opțional se pot monta și rafturi. Se poate monta și panou perforat pentru depozitarea sculelor într-un mod organizat dar în acceași timp și la îndemană. Sub masa de lucru se poate așeza până și dulapul mobil de scule.(doar sub masa cu înălțime de 105 cm și fără a fii motat raft).

Pe oricare parte laterală se monteaza suportul pentru rolă de hartie până la 40cm

Greutatea maximă de rezistență: 300kg
Dimensiunile blatului: 125x62cm
Înălțimea mesei este de: 105cm

Pachetul conține: 2 buc banc de lucru modelul WB1210 și 1 buc seturi de legături model MCS.

Pentru acest produs Lincos® oferă garanție pe viață!

  Parametri de transport

  Greutatea produsului60.00kg
  Latime126.00cm
  Lungime63.00cm
  Inaltime34.00cm

  19 alte produse în aceeași categorie:

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  Sunați-ne pe Viber!

  Watsapp 0040 771 594 070 RO hu