Banc de lucru modular 2buc 125x62x105cm

WB1210X2

Masă de lucru de mare rezistență, rapid și ușor de asamblat.Se poate folosi în diferite spații de lucru: ateliere, garaje, dezmembrări și chiar la împachetat.Picioare de metal reglabile pe înălțime putând fii montată drept pe orice suprafață.

Mai multe detalii

În stoc

Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului.

Preț fara TVA:
998,00 lei
Preț cu TVA:
1 187,62 lei

Comenzi telefonice:

0771 594 053

Informații

Descriere

Masă de lucru de mare rezistență, rapid și ușor de asamblat.Se poate folosi în diferite spații de lucru: ateliere, garaje, dezmembrări și chiar la împachetat.Picioare de metal reglabile pe înălțime putând fii montată drept pe orice suprafață, pe talpa fiecărui picior egzistă aplicată o suprafață antiderapantă pentru o mai bună aderență.


Se poate monta simplu și rapid în aprox. 10 min.Nu necesită găurire, nu este nevoie de scule speciale, necesită doar o cheie de 13mm.

Structura mesei:
Structura mesei este din oțel de calitate trata și vopsit corespunzător.Piciare masive din țeavă de oțel cu diametru de 60mm cu pereți de 1,5mm.Legăturile dintre picioare fiind realizate din țeavă de oțel cu diametru de 34mm cu pereți de 2mm.

Picioarele sunt prevăzite cu o talpă reglabilă pe înălțime și cu un strat antiaderent.Înălțime reglabilă între 0 și 30mm.Legăturile de rezistență între piciare sunt deasemenea reglabile pe înălțime.

Fixarea picioarelor în blat este realizat cu ajutorul șuruburilor de tip teassauer care permit montarea și demontarea picioarelor fără a deteriora blatul.

Piesele sunt vopsite în câmp electrostatic!

Blatul:
Suprafața de lucru este format dintr-un blat din lemn stratificat multiplex de fag cu grosime de 25mm de o rezistență foarte mare.Blatul multiplex nu este MDF,blat de bucătărie sau un simplu blat stratificat,acesta fiindmult mai rezistent pentru diferite lucrări mecanice.

Partea de sus este acoperită cu doua straturi de lac rezistent pentru a putea fii curățată mai ușor.Marginile blatului sunt frumos rotunjite pentru a oferii o comoditate sporită.

Pe oricare parte laterală se monteaza suportul pentru rolă de hartie până la 40cm.
Cu ajutorul elementeleor modulare opționale se pot unii două sau mai multe mese pentru a crea o siprafată mare de lucru.
Opțional se pot monta și rafturi.

Greutatea maximă de rezistență: 300kg

Pentru acest produs Lincos®   oferă garanție pe viață!

    6 alte produse în aceeași categorie:

    Sunați-ne pe Viber!

    Watsapp 0040 771 594 070 RO hu