Banc de lucru 125x62x105cm

WB1210

Masă de lucru de mare rezistență, rapid și ușor de asamblat.Se poate folosi în diferite spații de lucru: ateliere, garaje, dezmembrări și chiar la împachetat.Picioare de metal reglabile pe înălțime putând fii montată drept pe orice suprafață.

Mai multe detalii

În stoc

Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului.

Preț fara TVA:
488,00 lei
Preț cu TVA:
580,72 lei

Comenzi telefonice:

0771 594 053

Informații

Descriere

Masă de lucru de mare rezistență, rapid și ușor de asamblat.Se poate folosi în diferite spații de lucru: ateliere, garaje, dezmembrări și chiar la împachetat.Picioare de metal reglabile pe înălțime putând fii montată drept pe orice suprafață, pe talpa fiecărui picior egzistă aplicată o suprafață antiderapantă pentru o mai bună aderență.


Se poate monta simplu și rapid în aprox. 10 min.Nu necesită găurire, nu este nevoie de scule speciale, necesită doar o cheie de 13mm.

Structura mesei:
Structura mesei este din oțel de calitate trata și vopsit corespunzător.Piciare masive din țeavă de oțel cu diametru de 60mm cu pereți de 1,5mm.Legăturile dintre picioare fiind realizate din țeavă de oțel cu diametru de 34mm cu pereți de 2mm.

Picioarele sunt prevăzite cu o talpă reglabilă pe înălțime și cu un strat antiaderent.Înălțime reglabilă între 0 și 30mm.Legăturile de rezistență între piciare sunt deasemenea reglabile pe înălțime.

Fixarea picioarelor în blat este realizat cu ajutorul șuruburilor de tip teassauer care permit montarea și demontarea picioarelor fără a deteriora blatul.

Blatul:
Suprafața de lucru este format dintr-un blat din lemn stratificat multiplex de fag cu grosime de 25mm de o rezistență foarte mare.Blatul multiplex nu este MDF,blat de bucătărie sau un simplu blat stratificat,acesta fiindmult mai rezistent pentru diferite lucrări mecanice.

Partea de sus este acoperită cu doua straturi de lac rezistent pentru a putea fii curățată mai ușor.Marginile blatului sunt frumos rotunjite pentru a oferii o comoditate sporită.

Pe oricare parte laterală se monteaza suportul pentru rolă de hartie până la 40cm.
Cu ajutorul elementeleor modulare opționale se pot unii două sau mai multe mese pentru a crea o siprafată mare de lucru.
Opțional se pot monta și rafturi.
Sub masa de lucru se poate așeza până și dulapul mobil de scule.

Greutatea maximă de rezistență: 300kg
Dimensiunile blatului: 125x62cm
Înălțimea mese este de: 105cm

Pentru acest produs Lincos®   oferă garanție pe viață!

  Parametri de transport

  Greutatea produsului32.00kg
  Latime126.00cm
  Lungime63.00cm
  Inaltime17.00cm

  19 alte produse în aceeași categorie:

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  Sunați-ne pe Viber!

  Watsapp 0040 771 594 070 RO hu