Căutăm revânzători

Ai un webshop sau magazin? Fii partenerul nostru!

Marca noastră este prezent pe piata încă din 2007 în domneiul scule și echipamente pentru service auto și vulcanizări. În prezent deținem magazine de prezentare in 6 țări, comercializăm produse în peste 22 de țări prin webshop-uri și prin revânzători.Și tu poți șă faci parte din acest lanț.

Asigurăm sprijin comercial partenerilor noștri punctuali și de încredere.Asigutrăm sprijin tecnic webshopurilor, în actualizare zilnică a produselor, pozelor, prețurilor și promoțiilor pratenerilor care solicită acest lucru. Asigurăm acces pentru revânzători in webshop-ul nostru dar și contact personal. Oferim pagină web personalizată și materiale grafice revânzătorilor de TOP.

 
Înscriere
Singura condiție pentru înscrire este să deții o infrastructura comerciala funcțională sau un webshop unde să poți comercializa produsele noastre.


Pentru semnalarea intenției de a deveni partenerul nostru te rog să ne trimit o scurtă parezentare a firmei,și intenția de colaborare pe email laoradea@lincos.ro cu titlul [Vreu să devin partener LINCOS]

Așteptăm mesajul tău pentru o colaborare cât mai rapidă și profitabilă.


Cu stimă:

Lincos Romania
Lincos Hungary
Lincos Slovakia

Sunați-ne pe Viber!

Watsapp 0040 771 594 070 RO hu